Kaip iki 50 proc. sumažinti restorano mėnesines išlaidas?

„Versli Lietuva“ kartu su partneriais – VšĮ Panevėžio mokslo ir technologijų parku, „Light House“ ir „Kitchen Rules“ – kviečia dalyvauti renginių cikle „Geroji verslo praktika: restoranai ir kavinės“.

Visi norime kurti sėkmingą ir tvarų viešojo maitinimo verslą. Ar tai būtų dienos pietų restoranas, ar turistų labiausiai lankoma vieta. Svarbu, kad verslas būtų pelningas ir užtikrintų nuolatinį klientų srautą. Natūralu, jog kas mėnesį stengiamės peržiūrėti išlaidas ir spręsti, kur galėtume jas sumažinti. Deja, dažnu atveju, nukenčia patiekalų kokybė. Kaip protingai įvertinti ir atrasti sutaupymo galimybes renginio metu papasakos „Kitchen Rules“ komanda, kuri sprendžia visus viešojo maitinimo verslo rebusus.

Registracija: https://bit.ly/3a4L1j2

Pranešėjos:

Ieva Vaičiūnaitė yra rinkodaros specialistė, turinti daugiau nei 20-ies metų patirtį viešojo maitinimo sektoriuje. Ieva dirbo didžiausiuose Pabaltijo viešojo maitinimo tinkluose, tokiuose kaip „Čili“ („Čili pica“, „Čili Kaimas“, „Čili Kinija“, „Čili Bistro“, „Čili kava“), „Delano“ („Cancan pizza“, „Caif cafe“, „Delano“, „Freedom“). Ieva atidarė ne viena šimtą įvairaus profilio maitinimo objektų Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Rumunijoje, Šveicarijoje, Ispanijoje. Šiuo metu Ieva teikia gastronomines rinkodaros konsultacijas, kuria unikalias koncepcijas, tvarių ir sėkmingų viešojo maitinimo verslų strategijas bei prekinius ženklus.

Jurgita Viltrakienė yra maisto technologė-inžinierė, higienos ekspertė, turinti 20-ies metų patirtį dirbant gamybos vadove, technologe įvairiausios specifikos viešojo maitinimo įmonėse ir maisto pramonėje. Jurgita jau penktus metus konsultuoja pasirenkant patalpas, įvertinant esamas inžinerines galimybes, galimas biurokratines kliūtis, keliamus higienos reikalavimus, ruošia technologinius planus naujai besikuriantiems bei besiplečiantiems šios srities atstovams.

Kilus klausimams apie renginį, kreiptis: +370-658-75610, e.karalaitiene@verslilietuva.lt

Kaip iki 50 proc. sumažinti restorano mėnesines išlaidas?

Renginio informacija

Data

2021-05-05 10:00 -


Vieta

Transliacija internete


Tema

Spiečius


calendar
2021-05-05T10:00:00+0300 2021-05-05T00:00:00+0300 Europe/Vilnius Kaip iki 50 proc. sumažinti restorano mėnesines išlaidas? Transliacija internete Transliacija internete

Susiję renginiai

Kov
10
Pradedu inovatyvų verslą. Kaip atpažinti inovatyvias idėjas?
Spiečius
Pradedu inovatyvų verslą. Kaip atpažinti inovatyvias idėjas?
place Virtualus renginys, 15:00
Kov
17
Pradedu inovatyvų verslą. Tradicinis verslas ar startuolis?
Spiečius
Pradedu inovatyvų verslą. Tradicinis verslas ar startuolis?
place Virtualus renginys, 13:00
Kov
17
Virtuali atvirų durų diena Klaipėdos „Spiečiuje“
Spiečius
Virtuali atvirų durų diena Klaipėdos „Spiečiuje“
place Virtualus renginys, 13:00
Kov
18
Virtuali atvirų durų diena Kėdainių „Spiečiuje“
Spiečius
Virtuali atvirų durų diena Kėdainių „Spiečiuje“
place Virtualus renginys, 14:00